Klantenservice

- Alle prijzen op de site zijn in Euro's en inclusief 21% BTW.
- Alle prijzen op de site zijn voorbehoud van druk/zet fouten. Voor de gevolgen van druk/zet fouten word geen aansprakelijkheid aanvaard.

Algemene voorwaarden

» Bekijk de Algemene voorwaarden van de webshop » Bekijk de Algemene voorwaarden van de applicatie afdeling

Contactgegevens

Bezoekadres:
Compagniestraat 10
7826 TB Emmen
Telefoon: (0591) 623 501
Fax: (0591) 620 057
info@wivo.nl

Postadres:
Postbus 154
7800 AD Emmen

Rabobank: NL 86 RABO 0317 1337 99
BIC: RABONL2U
BTW nr: NL800807479B01
KVK: 040 31 742

Openingstijden

Maandag08:00 tot 17:00
Dinsdag08:00 tot 17:00
Woensdag08:00 tot 17:00
Donderdag08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 17:00
Na 5 uur en op zaterdag op afspraak.
Top ↑

Garantie / Retouren

Afkoelingsperiode
U heeft een afkoelingsperiode (zichttermijn) van 30 dagen (20 werkdagen) om zonder opgaaf van redenen het artikel te retourneren. Het artikel kan in dat geval alleen geretourneerd worden indien het ongebruikt en onbeschadigd is, en indien mogelijk in de originele verpakking zit.

Garantietermijn
Op alle door ons geleverde producten geven wij standaard 12 (twaalf) maanden garantie, tenzij er voor het product andere garantievoorwaarden gelden. De producten die wij verkopen hebben in de meeste gevallen een langere fabrieksgarantie dan 1 jaar. Gaat uw product binnen de fabriekgarantietermijn kapot dan kunt u bij ons de garantie claimen. Wij zullen dan de volledige garantieafhandeling voor u uit handen nemen.

Garantie
Garantie op de door Wivo geleverde en/of door hem uitgevoerde werken wordt slechts verleend, indien en voor zover schriftelijk overeengekomen en/of schriftelijk door Wivo gegeven. De garantie wordt slechts verleend op eventuele fouten en/of defecten in de samenstelling van de door Wivo geleverde materialen en producten en strekt zich slechts uit tot het kosteloos herleveren van de ondeugdelijke goederen. De garantie vervalt indien de door Wivo geleverde goederen onoordeelkundig zijn behandeld en/of verwerkt. Indien de garantie betreft door Wivo uitgevoerde werken, vervalt deze indien de aanwezige voorzieningen en/of hoedanigheid van de grond ongeschikt of minder geschikt zijn, als mede in geval van onoordeelkundig gebruik door opdrachtgever of derden. Voor verkochte en geleverde goederen met fabriek- resp. importeurs- of groothandelgarantie gelden slechts de door deze leveranciers gestelde garantiebepalingen.

Retour procedure
Om retouren snel en efficiënt te kunnen verwerken

Na ontvangst van uw retour/klacht zullen wij ons uiterste best doen zo spoedig mogelijk uw geld te retourneren, of het artikel te vervangen/repareren, doch uiterlijk binnen 30 dagen.

Top ↑

Klachtenprocedure

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.
Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:
Wivo.nl
Compagniestraat 10
7826 TB Emmen
Telefoon: (0591) 623 501
Fax: (0591) 620 057
info@wivo.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Wivo.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Top ↑

Betaalmogelijkheden

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
U kunt bij ons op één van de volgende manieren betalen:

Overmaking via bankoverschrijving
U kunt er ook voor kiezen om de betaling via een bankoverschrijving af te ronden. In dit geval zullen wij de bestelde artikelen pas versturen nadat het juiste bedrag op onze rekening staat.

Bestellen op rekening
Voor vaste klanten van wivo.nl en klanten met een account op de webshop bestaat de mogelijkheid te bestellen op rekening.

Top ↑

Verzendkosten en mogelijkheden

Bij bestellingen tot € 175,- zijn de verzendkosten:
- Tot 10 kg - € 4,95 verzendkosten (Geldt alleen voor Nederland)
- Vanaf 10 kg - € 11,95 verzendkosten (Geldt alleen voor Nederland)

Bestellingen vanaf en boven € 175,- worden franco geleverd.

Verzenden naar buitenland
Bestellingen worden ook naar het buitenland verzonden. De verzendkosten zullen in overleg naderhand bepaald worden.

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling bij ons af te halen.

Top ↑

Privacy policy

Wivo.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Wivo.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Wivo.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Wivo.nl verkoopt uw gegevens niet

Wivo.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Wivo.nl, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Top ↑

  • Otto Chemie
  • 3M
  • Bostik
  • Den Braven
  • RUBI
  • Connect products
  • Bloem sealants
  • Schluter Systems
0591 - 623 501