Voegen reparatie

Chemicaliën en agressieve schoonmaakmiddelen kunnen cementgebonden voegwerk in ernstige mate aantasten, waardoor een verslechterende hygiëne ontstaat. Vochtindringing in het voegwerk zorgt er dikwijls voor dat tegels loslaten. Voegen reparatie is dan mogelijk een oplossing.

Verschillende manieren voeg reparatie

Bij Wivo.nl hebben we verschillende manieren om een voegen reparatie uit te voeren. Bij slecht voegwerk in tegelwerk wordt de cementgebonden voeg zoveel mogelijk stofvrij en zonder beschadiging van de tegels uitgeslepen en daarna opnieuw ingevoegd met een 2-componenten Epoxy-voeg. De voegrenovatie, op deze manier uitgevoerd, zorgt voor een vernieuwing van het tegelwerk met een lange levensduur. De aangebrachte epoxyvoeg garandeert duurzaam gelijkblijvende kwaliteit van het voegwerk.

Voor kleinere reparaties aan voegen in metselwerk kunnen wij de Zwaluw Joint Fix aanbevelen. Deze hoogwaardige verhardende voegen reparatie pasta op basis van polymeer dispersie en additieven heeft een optimaal hechtingsspectrum voor voegen in buiten- en binnenmuren. Het product is vrijwel geurloos en met behulp van een kitpistool gemakkelijk verwerkbaar.

Zwaluw Joint Fix

 

 

Wivo.nl is gespecialiseerd in het leveren en uitvoeren van hoogwaardige voegen reparatie in Nederland, Duitsland en België.
Waaronder de provincies Groningen, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Flevoland, Noord Holland, Zeeland, Friesland, Limburg, Gelderland, Noord Brabant of Zuid Holland.

Meer info?

Bel naar: 0591-623501 of mail naar info@wivo.nl
of via onderstaand formulier.

Wivo.nl is een servicebedrijf en beschikt over veel kennis en ervaring in het aanbrengen van voegen reparatie bij zowel consumenten als zakelijke klanten. Onze vakkundige applicateurs kunnen veel wensen van u vervullen.

Wivo.nl, voor voegen reparatie, is gevestigd in Emmen, Drenthe.

Update: 23-01-2018

Neem vrijblijvend contact met ons op


Naam: *
Adres:
Woonplaats: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Opmerkingen:
Eerste vier letters
van het woord coating   *
Velden met een * zijn verplicht.  • Otto Chemie
  • 3M
  • Bostik
  • Den Braven
  • RUBI
  • Connect products
  • Bloem sealants
  • Schluter Systems
0591 - 623 501